Verkoopstylings-Pakketten

Het is vaak erg moeilijk om zelf te kiezen en te weten wat je wel of niet moet weghalen om jouw huis als geheel zo goed mogelijk te laten zien . Bijna alle spullen in jouw huis hebben voor jou een bepaalde logische functie en reden waarom je ze ooit zo hebt neergezet en sluiten aan bij jouw persoonlijke smaak en sfeer.

Je kunt er zelfs een beetje onzeker van worden en dit vraagt ook nog eens heel veel extra tijd en energie waar je eigenlijk niet op zit te wachten want je wilt het huis nu wel zo snel mogelijk in de verkoop hebben.

Als je een verkoopstylist inschakelt weet je zeker dat jouw gehele huis op en top volgens de laatste trends en gemiddeld in één tot twee dagen gerestyled kan worden.

Verkoopstyling heeft als doel jouw huis zodanig in te richten en optimaal te presenteren zodat het huis voor een zo groot mogelijke kopersgroep aantrekkelijk wordt gemaakt. Dit is vaak één van de laatste stappen die gedaan moeten woorden voordat het huis echt de verkoop in kan.

WAT HOUDT DEZE DIENST PRECIES IN?

Wij lopen met je samen het gehele huis door en zullen alle vertrekken op de juiste manier restylen zodat er een goede representatieve en professionele fotoserie voor internet van gemaakt kan worden.

Deze fotoserie kunt je ook later ook gebruiken en bekijken voor een eventuele bezichtiging om alle ruimtes na te lopen en ze dan weer op dezelfde wijze op te ruimen en in te richten zodat je tussendoor in ieder geval jouw huis gewoon kunt blijven gebruiken.

We bekijken per ruimte welke spullen er wel en welke niet zouden moeten blijven staan om met name de toekomstige koper een goed beeld te geven van wat de afmeting van elke ruimte is en om alle bijzondere details zichtbaar te maken.

Wij weten wat de eisen en wensen van de huidige kopersmarkt zijn en proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ook proberen we de bijzondere zaken waar jouw huis zich van andere gelijksoortige huizen onderscheid goed zichtbaar te maken.

Verder zullen we proberen om jouw huis een zo neutraal mogelijke uitstraling te geven maar die wel een gezellige sfeer uitstraalt . Het toevoegen van andere  accessoires  en verschuiven van wat meubels is vaak al voldoende om dit snel te bereiken.

Dit betekent ook dat we in de meeste gevallen zoveel mogelijk “persoonlijke” zaken tijdelijk zullen weghalen of alvast inpakken en zullen indien mogelijk zoveel mogelijk gebruik maken van jouw eigen spullen.

De koper wil er bij wijze van spreken al zijn eigen meubels in zien staan en zij eigen sfeer in kunnen aanbrengen. Hij/zij wil vaak een instapklaar huis wat betekent dat men er zo min mogelijk (achterstallige) klussen wil uitvoeren.

WAT IS DE PRIJS VOOR DEZE DIENST?

De prijs varieert van € 500 tot € 1500 voor een gemiddeld eengezinshuis

en is mede afhankelijk van de staat van onderhoud, de hoeveelheid spullen

en in hoeverre we gebruik kunnen maken van uw eigen meubels en uw eigen inzet.

Wij bieden een gratis fotoserie ter waarde van € 149 aan bij een offerte van €1500 

Als u wilt weten hoe verkoopstyling uw huis nog beter verkoopklaar maakt;

 Vraag hier een gratis oriëntatiegesprek aan. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.