Persoonlijk Verkoopstappenplan

 

Het is voor jezelf vaak moeilijk om te zien wat er aan jouw huis verandert moet worden om het goed verkoopklaar te maken. Het huis is een onderdeel van jezelf geworden en het is dan ook lastig om jouw huis nu ineens vanuit de wensen en ogen van de potentiële kopers te bekijken. Wat moet er allemaal gedaan worden en wat is hoogstnoodzakelijk en heeft prioriteit? Hoe weet je zeker dat je niet te veel maar zeker ook niet te weinig hebt gedaan?

Met dit persoonlijk stappenplan weet je precies welke stappen je allemaal zult moeten zetten om jouw huis optimaal verkoopklaar te maken.  Dit stappenplan zal er voor elk huis anders uitzien en is o.a. afhankelijk van de  grootte, de staat van onderhoud en de persoonlijke inrichting van jouw huis.

Dit stappenplan zorgt ook voor overzicht en zet mensen aan tot actie en werkt als een steun om door te blijven gaan.

 

WAT HOUDT DEZE DIENST PRECIES IN?

N.a.v. van jouw vragen en wensen die je via een (online) vragenlijst opstuurt kunnen we samen beslissen om eerst een gratis oriëntatiegesprek bij je thuis af te spreken.

Om dit persoonlijke stappenplan goed te kunnen maken moet ik eerst bij jouw thuis de situatie komen bekijken. Ik trek ongeveer één uur uit om jouw gehele huis te bekijken. Ik ga daarbij uit van een gemiddeld eengezinshuis.

Aan de hand van dit stappenplan ga jij een planning maken wat je wanneer gaat uitvoeren en beslis je wat je zelf kunt doen of welke hulp je daarvoor van anderen nodig hebt.

Ervaring van mijn klanten:

Hanneke en Rob: “Diana maakt heldere afspraken over de werkverdeling (wie doet wat en in welk tempo) en  kostenramingen. Ook de planning en de uitvoering houdt ze nauwgezet bij op k(l)eurige werklijsten en daardoor hou je goed overzicht .” 

Het is ook een handig hulpmiddel om voor alle betrokken partijen en  personen te weten wie wat gaat doen en om tot een goede taakverdeling te komen en om deadlines te bepalen

WAT KOST DEZE DIENST?

Het maken van een persoonlijke stappenplan 

(uitgaande van een gemiddeld eengezinswoning)

kost u € 149,00 exclusief BTW *  

inclusief de gratis checklist

“Is mijn huis al verkoopklaar”?

Dit is *exclusief reiskosten € 0,29 p.km verder dan € 10 km vanaf Sint Odiliënberg en reistijd langer dan een halfuur enkele reis.

Als je besluit om ons advies en begeleiding ook voor andere zaken in te schakelen kan ik je een offerte op maat maken.

 en krijgt je als bonus het eerste uur  gratis oriëntatiegesprek aanvragen