Verkoop-Diensten

WAT BETEKENT HET VERKOOPKLAARMAKEN VAN JOUW HUIS,

zodat het voor een goede prijs verkocht kan worden!

Jij weet dat jouw huis er dan op en top verzorgd uitziet en klaar is voor bezichtiging van potentiële kopers.

Jouw huis klaar is om er een goede professionele fotoserie van te maken zodat het huis optimaal gepresenteerd kan worden op internet.

Jij je bewust wordt wat jouw huis bijzonder of anders maakt en waarin het zich onderscheidt van andere huizen en beter vindbaar wordt voor de juiste koper.

Jij weet voor welke doelgroep(en) jouw huis geschikt is en heeft daar de styling en inrichting zoveel mogelijk op aangepast.

WAT LEVEREN MIJN DIENSTEN JOU VERDER NOG OP?

Je krijgt snel het overzicht wat en waar je moet beginnen zodat je beter in actie komt maar wel zelf de regie blijft voeren.

Je staat er niet langer alleen voor  en wordt ondersteund doordat ik vaak als de bekende stok achter de deur functioneer.

Er ontstaat meer rust en minder stress doordat je weet dat je er nu zelf alles aan hebt gedaan om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren en om de kansen van een snelle verkoop te vergroten.

Dat er een oplossing komt voor (een deel) van jouw (financiële) problemen en je  minder slapeloze nachten krijgt zodat je meer energie overhoudt voor andere zaken en mensen.

Wil je weten of jouw huis misschien al verkoopklaar is vraag  hier de gratis checklijst  aan 

WAT  zijn redenen om GEEN GEBRUIK van  mijn diensten te maken?

Je wilt alles zelf doen want dat is goedkoper, maar het kost vaak veel meer tijd en geld doordat het niet jouw dagelijkse werk is.

Je kunt toch jouw eigen digitale foto’s maken. Klopt maar jij bekijkt jouw huis met andere ogen dan een potentiële koper en je ziet vaak de zwakke plekken niet of je bent je juist niet meer bewust van de bijzondere zaken en details van jouw huis.

Je denkt dat jouw huis zichzelf wel verkoopt. Dat is in veel gevallen een misvatting. De reden waarom je ooit voor dit huis gekozen heeft en de eisen die je toen stelde komen in veel gevallen niet meer overeen met de eisen die de huidige kopers tegenwoordig aan een huis stellen.

Je wilt een hogere verkoopsprijs omdat je denkt dat de koper wel ziet wat voor tijd en energie je allemaal in jouw huis heeft gestoken en dat wil je ook graag in jouw verkoopprijs verrekend zien. De huidige kopers zullen m.n. voor de hoeveelheid ruimte en ligging van de woning kiezen.

Je denkt dat er altijd wel kopers rond lopen die jouw persoonlijke smaak zullen waarderen. De huidige kopersmarkt is juist op zoek naar een huis met een neutrale basis waar ze zelf hun eigen touch in kunnen aanbrengen.

De grote technisch zaken zijn goed dus de afwerking doen mensen zelf maar en daar ga je nu geen geld en tijd meer in steken. Veel kopers zoeken een instapklaar huis wat betekent dat ze zo min mogelijk klussen willen uitvoeren voordat ze er in kunnen wonen. Het loont zeker de moeite om de achterstallige klusjes wel uit te voeren en de muren toch even te witten en het huis goed schoon te maken.

Je hebt geen zin om nu al in een halfleeg en ongezellig huis te wonen en weet niet waar je alle spullen moet laten. Mijn ervaring is dat veel verkopers door ook alvast een start te maken met het uitzoeken en eventueel al deels inpakken van hun spullen stapsgewijs afscheid kunnen nemen van hun huis en het scheelt je straks ontzettend veel tijd als je gaat verhuizen.

Je wilt wachten tot de crisis over is of als er betere tijden aankomen.  Hoe lang moet je dan nog wachten en wil je blijven wonen in een huis dat eigenlijk niet meer bij jou past? Nu is het juist het moment om ook naar een nieuwe woning voor je zelf te gaan zoeken omdat het aanbod zo groot is.

Je wilt eigenlijk niet weg omdat je geen veranderingen durft aan te gaan of je bent er nog niet aan toe om jouw huis en alle herinneringen los te kunnen laten.

UIT WELKE VERKOOPDIENSTEN KUN JE KIEZEN?

Wij bieden een totaalconcept van diensten  aan vanaf de voorbereiding en het verkoopklaarmaken van jouw huis tot en met de eventuele verhuizing en inrichting naar een jouw nieuwe woning.

Persoonlijk Verkoopstappenplan: Aan de hand van dit persoonlijke stappenplan weet je precies welke zaken er uitgevoerd moeten worden om jouw huis optimaal verkoopklaar te maken. meer info

Verkoopstylings-Pakketten:  Wij pakken samen met jou het gehele huis aan en zullen alle vertrekken op de juist manier restylen zodat het op en top in orde is en het huis optimaal gepresenteerd kan worden.  meer info

Totaal-Verkooptraject–Pakket: Dit pakket bestaat uit een persoonlijk begeleidingstraject van het gehele verkoopproces vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering en verkoop van jouw huis. meer info

Aanvullende Diensten: Wij hebben daarnaast heel veel ervaring en expertise in huis om jou te helpen bij allerhande andere zaken en klussen waar je tijdens het gehele verkoopproces ook mee te maken krijgt. meer info