Totaal-Verkooptraject-Pakket

Heel veel mensen durven de stap om hun huis in de verkoop te zetten niet te zetten omdat ze enorm opzien tegen alle zaken die vooraf ook nog allemaal geregeld moeten worden. Ze zien er als een berg tegenop en hebben geen idee waar ze moeten beginnen.

Vragen die jou bijvoorbeeld bezig kunnen houden zijn; moeten we nu wel of niet  nog klussen gaan uitvoeren, wat doen we met alle (overbodige) spullen en hoeveel tijd en energie en geld gaat dit ons nu nog allemaal extra kosten?

Deze grote hoeveelheid vragen en keuzes zijn er  heel vaak de reden van dat men de verkoop onnodig lang vooruit gaat schuiven en er dus geen stappen worden gezet. Hoe langer men wacht hoe grotere de berg wordt omdat men niet voor de goede aanpak kiest.

Daarnaast vindt je misschien wel dat je het eigenlijk gewoon alles zelf zou moeten kunnen doen en je wilt of kunt geen gebruik maken van hulp van familie of vrienden. Het Totaal -verkoop- traject- pakket zou de oplossing kunnen zijn om jou te helpen jouw huis zo snel mogelijk in de verkoop te krijgen!

WAT HOUDT DEZE DIENST PRECIES IN?

Het is een één op één begeleiding en kan het gehele verkooptraject  omvatten vanaf de start waar je de beslissing neemt om jouw huis te gaan verkopen tot en met de verhuizing en het herinrichten van jouw nieuwe woning.

Dit is echt maatwerk en het is een persoonlijk begeleidingstraject waarin we langere tijd met elkaar zullen gaan werken waarbij de begeleiding steeds heel flexibel wordt afgestemd op jouw persoonlijke vragen en behoeftes.

Jouw vraag aan begeleiding staat centraal en ik zal vanuit mijn expertise steeds samen met jou naar oplossingen zoeken en deze indien nodig met jou samen uitvoeren of zorgen dat het voor jou wordt uitgevoerd.

Wij zullen samen steeds bespreken hoe en welke stap je gaat zetten en welke hulp en advies je daarbij van ons en eventueel van familieleden, vrienden of andere bedrijven kunt inroepen.

Ik zal als een soort projectleider het gehele traject begeleiden en daardoor veel bij je thuis aan de slag gaan maar de begeleiding kan ook deels op afstand gebeuren via mail en telefoon.

Juist door de vele keuzes die er gemaakt moeten worden zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en dan is het heel fijn als je daarbij iemand naast je hebt staan die je daarbij helpt en soms zelf wat zaken kan overnemen.

Deze dienst is o.a. bedoeld voor mensen die (tijdelijk) zowel fysiek en/of psychisch niet (meer) in staat zijn om alles alleen uit te voeren (zoals bv. veel senioren) en die geen vrienden of familie hebben of willen inschakelen.

Een andere groep zijn mensen die er gewoon geen tijd en/of energie voor hebben omdat hun leven zo ontzettend druk is of doordat zij hun tijd aan andere zaken willen of moeten besteden.

WAT LEVERT DEZE DIENST U OP?

Het inschakelen van onze dienst levert u in ieder geval minder stress op en de wetenschap dat u er niet alleen voor staat en het gehele proces veel sneller gaat dan als u alles alleen moet doen.

WAT IS DE PRIJS VAN DIT PAKKET?

Als u de prijs van deze dienst afzet tegen de uiteindelijke verkoopprijs van uw huis dan is deze investering in ieder geval snel terug verdient. Zeker als u bedenkt dat u door elke maand uitstel u ook nog steeds kosten zal moeten blijven maken voor hypotheek en onderhoud.

De prijs wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de hoeveelheid spullen en de staat van onderhoud.

Omdat deze dienst echt maatwerk is en elke persoon andere vragen en behoefte aan begeleiding heeft zal ik een aparte offerte op maat moeten maken.

Denk je dat deze dienst je kan helpen om jouw huis nu echt te gaan verkopen?

 vraag hier een gratis oriëntatiegesprek aan! 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.