SENIOR ORGANIZERS LIMBURG

  SAMENWERKING  en  NIEUW AANBOD van de

SENIOR ORGANIZERS LIMBURG

dé Professional Organizers voor ouderen!

 

“Wij bieden woonbegeleiding en  advies aan ouderen en hun mantelzorgers om ouderen zo lang mogelijk

zélf de regie over hun leven te laten behouden en om zelfstandig te kunnen blijven wonen !

 

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn ouderen die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven functioneren op het gebied van wonen, financiën, huishouden en mobiliteit. Zij willen zelf de regie blijven houden over hun leven, ook bij afname van gezondheid en mobiliteit!

 Met welke vragen kunt u bij ons terecht?

  •   Hoe lang kan en wil ik nog in mijn huidige woning blijven wonen en welke zaken moeten daarvoor eventueel worden aangepast?

  •   Hoe bereid ik mijn verhuizing naar een andere en kleinere woning voor?

  •   Hoe houd of maak ik mijn administratie voor mezelf en anderen eenvoudig en overzichtelijk?

  •   Hoe sta ik er nu financieel voor en beschik ik straks ook nog over een extra budget als ik zelf meer zorg moet gaan inkopen?

  •   Hoe pak ik het opruimen van overbodige spullen aan en welke spullen bewaar ik wel zodat ik meer ruimte, overzicht en minder onderhoud ga krijgen?

  •   Hoe verzamel en bewaar ik persoonlijke zaken en heb ik mijn wensen en zaken zoals bv. een euthanasieverklaring, een testament, goed beschreven en geregeld zodat mijn nabestaanden hiervan op de hoogte zijn? 

 

 Wat betekent dit in de praktijk?

Welke woonvorm past bij uw wensen?

Mocht u besluiten om in uw huidige woning te blijven wonen en wilt u uw huis aanpassen aan uw toekomstige zorgbehoeften, dan kunnen wij u daarbij adviseren.

Wilt u uw huis gaan verkopen dan bieden wij hulp bij de voorbereiding van de verkoop én alle zaken die daarbij geregeld moeten worden, zodat uw huis ook snel “verkoop klaar” gemaakt kan worden. We zijn ook goed op de hoogte zijn van de huidige eisen van de verkoopmarkt, weten we ook met een beperkt budget grote veranderingen c.q. verbeteringen te bewerkstelligen. 

 Verhuizing: Wij kunnen u helpen met het voorbereiden en een overzicht maken wat er allemaal voor de verhuizing geregeld moet worden en indien nodig met het inpakken en afvoeren van spullen.

 De administratie: Als nu of in de toekomst de situatie zich voordoet waarbij u niet meer uw eigen administratie kunt uitvoeren, dan is het van belang dat deze overdraagbaar is voor uw partner of iemand anders. Wij helpen u desgewenst bij de aanpassingen van uw administratie.

 De financiën: Wij kunnen met u uw financiële situatie inzichtelijk maken en eventueel een plan opzetten voor toekomstige onkosten. 

Opruimen: Wij begeleiden bij het opruimen en herinrichten van uw (nieuwe)huis. Wij helpen bij het maken van de voor u juiste keuzes om op een goede manier afstand te doen van overbodige spullen.

Persoonlijke gegevens: Samen met u kunnen we nu al uw persoonlijke gegevens en wensen inventariseren en opnemen in een familiekroniek, wat u en uw naasten nu en in de toekomt een duidelijk overzicht en houvast geeft

Hoe werken wij?

  • Wij geven niet alleen advies maar pakken de zaken samen met u ter plekke aan en steken letterlijk de handen uit de mouwen!

  • Wij werken accuraat, zijn doelgericht en betrouwbaar.

  • Wij houden rekening met uw wensen, energie en tempo!

  • Wij kunnen snel in actie komen! 

Door onze samenwerking bundelen wij onze jarenlange ervaring en brede expertise als professional organizer, verkoopstylist, budgetcoach en mantelzorger en weten wij welke vragen u tegen kunt komen.

Wij verzorgen ook interessante workshops en lezingen voor senioren, mantelzorgers en overige geïnteresseerden, over hoe zij de zorg en de directe leefomgeving voor hen zelf of anderen zodanig kunnen organiseren zodat zij zo lang mogelijk met plezier en zonder zorgen in hun huis kunnen blijven wonen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie bel of mail ons geheel vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek!

 

Diana van der Hoek ,        Professional Organizer,  Verkoopstylist         

tel:    0638062665

email:  opruimpraktijk@ziggo.nl                           

                    

             

                              

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.