Over Diana

Waarom ben ik de Opruimpraktijk en de Verkoopversneller gestart?

Na ruim 20 jaar binnen de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt als beroepskeuzeadviseur, hulpverlener, coach en trainer heb ik 2006 besloten mijn diensten als zelfstandig Professional Organizer aan te bieden binnen ons bedrijf Markant Woonservice onder de naam ” de Opruimpraktijk .

Vanaf 2008 ben ik tevens als Verkoopstylist onder de naam “de Verkoopversneller” aan de slag gegaan.

Zowel privé als tijdens mijn werk als professional organizer heb ik veel ervaring opgedaan met mensen die door ziekte, burn-out of overlijden van een familielid de grip op hun huishouden en leven (tijdelijk) dreigden kwijt te raken.

Door hen te helpen bij het opruimen van hun huis en door de organisatie van hun huishouden,tijd, verkoop van hun huis en verhuizing samen met hen uit te voeren kregen zij weer sneller hun energie en overzicht terug.

Veel van mijn klanten die mij als verkoopstylist inhuren omdat zij  hun huis wilde gaan verkopen ervaren daarbij ook heel veel stress en hebben geen goed overzicht. M.n. alle zaken die rondom een verkoop moeten gebeuren verlammen mensen soms omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Ze worden daar erg onzeker van en gaan de verkoop uitstellen.

Ook het opruimen en keuzes maken vinden veel mensen lastig maar is vaak onontkoombaar als je je huis wilt gaan verkopen.

Ik heb in 2012 besloten om beiden takken van sport met elkaar te combineren en me vooral op de particuliere verkopersmarkt en m.n de senioren te gaan richten.

Wat mij verder heel erg aanspreekt is het bieden van maatwerk en dat elke klant een andere vraag heeft en een andere aanpak vereist.

Wat maakt mij en mijn aanpak anders dan die van andere verkoopstylisten en professional organizers?

Juist de combinatie van deze twee beroepen maakt dat ik breed inzetbaar ben en veel ervaring en kennis in huis heb om een totaalpakket van diensten aan te bieden.  Je hoeft niet voor elke dienst een andere dienstverlener in te schakelen.

Ander voordeel : dit werkt voor jou sneller en geeft sneller resultaat omdat het ik samen met jou het overzicht bewaar.

Mijn kracht ligt in het goed luisteren, waarnemen en analyseren van problemen waar ik vervolgens een praktische oplossing voor kan aanbieden en kan mensen snel op hun gemak stellen.

Daarnaast geef ik advies over het hergebruiken van spullen, over andere gebruiksfuncties en inrichting van bestaande ruimtes.

Voordeel:Daar kan veel extra ruimte mee gecreëerd worden en kan ook veel geld bespaard worden.

Ik beschik over veel technisch praktisch kluservaring (door mijn opleiding en werkzaamheden als meubelmaker, bouwcoördinator binnen ons (klussen)bedrijf.

Met een heel klein budget en door gebruik te maken van de juiste accessoires en het juiste kleurgebruik kan ik snel een ander en opgeruimd effect creëren.

Print

In 2006 heb ik de cursus  tot Professional Organizer bij NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers) gevolgd en sinds 2007 ben ik officieel aangesloten bij deze beroepsvereniging en van 2011-2013 ben ik als docent bij deze NBPO-cursus werkzaam geweest.

In november 2016 ben ik officieel werkzaam als bestuurslid Educatie van de NBPO .

In 2008 heb ik de opleiding voor Verkoopstylist bij House of Kiki afgerond en ben ik aangesloten bij de CNVV(Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten)

 Lid van House of KIKI Verkoopstylisten

In 2015/2016 heb ik meegeschreven aan de schriftelijke basiscursus voor Professional Organizers en ben tevens aangesteld als docent.

logo_loi-328x168