Opruimen

Opruimen, herinrichten en (re)organiseren van uw kamer, zolder, garage, schuur,keuken en kasten zodat u het overzicht weer terugkrijgt het weer overzichtelijk is en uw huis voldoet aan uw huidige wensen .

opruimen

Opruimen als voorbereiding van de verkoop een overvol huis verkoopt gewoon slechter.

Opruimen wordt vaak uitgesteld  omdat men vaak niet weet waar te beginnen en hoe men de juiste keuzes moet maken. Onze opruimservice zorgt ervoor dat u snel leert om de voor u juiste beslissingen te nemen en denkt mee over waar de spullen eventueel (tijdelijk) opgeslagen dienen te worden om het huis goed opgeruimd te krijgen.

Inboedelservice en afvoeren overbodige spullen:

Vaak komt u ook allerlei spullen tegen die u niet meer mee wilt verhuizen  maar u wilt het niet allemaal laten afvoeren naar de stort. Onze inboedelservice kunt u inschakelen om met u samen te bekijken of er nog waardevolle spullen zijn die eventueel verkocht kunnen worden via marktplaats of veilingen of anders een tweede leven krijgen via kringloopwinkels, goede doelen of rommelmarkten. Verder kunnen we u ook helpen om de overgebleven spullen naar de stort af te voeren of om eventueel afvalcontainers voor u te huren.

FOTO BERGING

Verkoop van overbodige huisraad via krant, internet, veilingen of rommelmarkt.Wij beschikken over een groot netwerk van opkopers en hebben goede contacten met veilingen en weten hoe marktplaats werkt.

 terug naar aanvullende diensten