online-foto-advies

Nu voor een winterprijs van € 97

een online-foto-advies !!

Een goede professionele fotoserie is het eerste en belangrijkste visitekaartje van uw huis en daar wordt vaak te weinig aandacht aan besteed en maakt juist het verschil of de potentiële koper(s) wel of niet geïnteresseerd raken!

Ook worden er vaak veel te weinig foto’s van alle in een huis aanwezig ruimtes, dus ook de kelder, zolder, berging en alle  kamers en zie je vaak alleen een nietszeggende foto van de voorkant van het huis, de woonkamer, keuken en badkamer. Als koper ben je juist ook geïnteresseerd in welke ruimtes er nog meer aanwezig zijn en hoe die eruit zien en dat je echt eerlijke foto’s ziet.

Wat houdt een online-foto-advies in?

Advies voor nieuwe of aanvullende foto’s bij reeds bestaande fotoserie op verkoopsites voor een betere en optimale presentatie

Hoe werkt dit:

U mailt mij uw adresgegevens en de sites waar uw huis op te koop staan en ik zal de foto’s kritisch door de ogen van potentiële kopers bekijken  en a.d.h.v. de foto’s en mijn expertise  advies geven over hoe er betere foto’s gemaakt kunnen worden en wat u eventueel aan de inrichting of aan de opstelling van b.v. de meubels kunt veranderen.

voor meer info over deze actie 

bel 06-38062665   of mail verkoopversneller@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.