VERKOOPVERSNELLER

KLANTEN VAN DE VERKOOPVERSNELLER
zijn op zoek naar de juiste hulp om hun huis snel en voor een goede prijs te verkopen!

VRAGEN VAN MIJN KLANTEN

Er staan in mijn straat vijf vergelijkbare huizen te koop.
Hoe zorg ik ervoor dat mijn huis er uit springt en als eerste verkocht wordt?

Ik maak me zorgen of ik mijn huis wel verkocht krijg en hoe lang dit traject gaat duren?
Ik woon al meer dan 30 jaar in dit huis. Ik vraag me af in hoeverre ik nu eerst mijn huis helemaal moet gaan opknappen om aan de wooneisen van de huidige kopersmarkt te voldoen?

Na het overlijden van mijn man wil ik het huis gaan verkopen en zoek ik iemand die mij daarbij kan helpen en adviseren.
Ik kan en wil zo min mogelijk gebruik maken van de hulp van familie en vrienden. Ik zie m.n. vreselijk op tegen de zaken die er allemaal geregeld en uitgezocht moeten worden en de moed zakt me daarbij al in de schoenen en ik stel de verkoop daardoor steeds uit.

Wij werken beiden en hebben weinig tijd en energie over om ons huidige huis verkoopklaar te maken.
Wij zoeken praktische hulp bij de planning en advies over welke zaken prioriteit hebben zodat we onze tijd zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten om ons huis snel in de verkoop te krijgen en we ook nog tijd overhouden om naar een geschikt nieuw huis voor ons gezin te zoeken.

ERVARINGEN VAN MIJN KLANTEN:

Nicole: “Het maken van een nieuwe fotoserie en de daarbij horende kleine aanpassingen en styling maakte bij ons het verschil dat ons huis nu wel veel beter zichtbaar werd en sneller verkocht was dan andere vergelijkbare huizen in de buurt.”

Irene: “Ik had zelf niet in de gaten dat mijn persoonlijke inrichting potentiële kopers zou kunnen afschrikken. Diana heeft in korte tijd en met heel weinig middelen het huis anders ingericht waardoor het huis voor een veel grotere groep kopers aantrekkelijk werd en er veel meer kijkers kwamen waardoor het sneller verkocht is.”

WIE ZIJN MIJN KLANTEN?

De klanten die mijn hulp inroepen zijn huizenbezitters die beseffen dat er meer moet gebeuren dan alleen maar even een paar foto’s op internet zetten.
Er zal eerst tijd, energie en soms ook een kleine investering in het huis gestoken moeten worden om het huis verkoopklaar te maken. Dat betekent meer dan alleen een bos bloemen neer zetten en de bekende appeltaart bakken.

Mijn klanten beseffen dat een huis verkopen een apart vak is.
Het zijn mensen die weten dat elke tak van sport zijn eigen expertise heeft en dat ze niet altijd in staat zijn om alles zelf te doen.

Mijn klanten willen graag zelf de regie houden maar vragen daarbij ondersteuning en zoeken iemand die met hun meedenkt, het overzicht bewaart en een planning maakt van wat er allemaal moet gebeuren.
Door het inroepen van mijn begeleiding voorkomen ze uitstelgedrag en functioneer ik dan vaak als de bekende stok achter de deur.

Mijn klantengroep is heel divers maar ik heb met name veel ervaring met;

  • Senioren en hun mantelzorgers
  • Tweeverdieners met of zonder kinderen
  • Alleenstaande (werkende) vrouwen

Klik hier om over mijn aanpak te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.