KLANTEN OPRUIMPRAKTIJK

 Hélène:

"Ik had behoorlijk last van uitstelgedrag en heb in 2 dagdelen samen met Diana  mijn garage en zolder weer toegankelijk gemaakt waardoor ik deze ruimtes weer kan gebruiken en herinrichten waar ze voor bedoeld  waren. Ze heeft me geholpen om de goede keuzes te maken en dat voelt zo goed waardoor er letterlijk en figuurlijk weer ruimte ontstaan is voor nieuwe dingen. Ook heeft ze gelijk de overtollige spullen afgevoerd en dat motiveert me om door te gaan. Ik had dit veel eerder moeten doen maar blijkbaar was ik er nu pas aan toe om afscheid te nemen van veel spullen uit het verleden."

zolder voor opruimactie

zolder na opruimactie

garage voor opruimactie

garage na opruimactie

soort bij soort leggen

afvoer van spullen

 Anita van der Wijstanita van der Wijst

winnaar van de gratis opruimsessie van de smart en sexy challenge

 

"Ik heb de sessie zeer positief ervaren. Diana  kwam heel open en spontaan binnen waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ze pakte op heel natuurlijke wijze de leiding zonder opdringerig of dominant te zijn. Zonder oordeel; heel begrijpend. En dat heb ik in het algemeen als zeer prettig ervaren. Het was bijna alsof ik met een vriendin aan het opruimen was.
Wat ik geleerd heb is het eerst ordenen van de spullen en dan uitzoeken. Het liep als een tierelier! Helemaal niet vervelend.Het helpt zeker als iemand meekijkt en stuurt omdat ik normaliter sneller afgeleid ben en in details kan verzanden. Het voelt ook echt aan als opgeruimd en schoner! Ik ben er erg blij mee en gemotiveerd om meer op te ruimen."

Gemma;

"Opruimen is iets waar je dagelijks mee wordt geconfronteerd. Dingen uitzoeken, sorteren en weg doen, blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Zeker in drukke tijden wanneer je je aandacht ook op veel andere zaken moet richten.

Verlies je het overzicht en kom je er zelf niet meer uit, roep dan de hulp van Diana in ! Ze denkt met je mee, geeft je adviezen, helpt je op weg om weer orde in de chaos te scheppen. Dit doet ze in een tempo, wat ongelooflijk is. Binnen 1 a 2 dagen is een kamer in je huis weer toonbaar en toegankelijk. Spullen die je niet meer nodig hebt neemt ze mee naar de kringloop, onbruikbare spullen worden afgevoerd.

Ik ben iedere keer weer superblij als ik haar hulp heb ingeroepen, want waar ik soms maandenlang tegen aan kijk - niet wetend waar te beginnen - dat heeft Diana (samen met jou) in een paar dagen weer omgetoverd tot een opgeruimde, leefbare woonplek."

Kathleen Peeters-Lybeer:

"Wij zijn zeer tevreden van de geboden (vriendelijke) service en de goede verhouding prijs/kwaliteit.  Alles wordt uit handen genomen en er wordt zorgvuldig met alle spullen omgegaan."

Marij:

"Mijn man en ik zijn beide hobbyisten en niet van die opruimers. Na 30 jaar in een ruim huis staat nu het verhuizen naar een kleinere woning in het vooruitzicht. Ik keek er als een berg tegen op en stelde het 'grote opruimen' steeds uit. Tot ik bijna uit wanhoop via internet op zoek ging en Diana op het spoor kwam.

Diana's hulp heb ik als erg positief ervaren. Praktisch, snel, respectvol en niet dwingend. In twee dagen zijn flinke stappen gezet. Diana hield de vaart er in zonder dat ik mij opgejaagd voelde.

Ik heb best nog een weg te gaan qua opruimen, maar geniet elke dag van opgeruimde en overzichtelijke laden en kasten. Mede dankzij Diana hebben overtollige spullen een passende bestemming gekregen en ook dat geeft een goed gevoel."