HUIS 3

 

Ervaring:  I. ter Horst

Ik heb het genoegen gehad om zo`n anderhalf jaar met Diana te mogen samenwerken.

De eerste stap, de kennismaking en vooral het toegeven dat ik het allemaal niet alleen voor elkaar kreeg, waren het moeilijkste, voor mij maar dat viel heel erg mee.

Het klikte tussen ons als personen en het respect dat ze toonde en de integriteit waarmee ze op de vraag en praktische situatie reageerde waren zeer positief.

Het bleef moeilijk voor me om zo open kaart te spelen en onder ogen zien waar bepaalde praktische zaken mis waren gelopen (m.n. bij overlijden partner in verleden en ziekte) maar stukje bij beetje kwam er overzicht en trok mijn onbehaaglijke gevoel weg zodat er echt een actievere samenwerking kon ontstaan.

In de volgende fase heeft ze steun gegeven mijn woning verkoop klaar te maken en vervolgens zeer veel praktische ondersteuning geboden bij de organisatie en praktische kant van de verhuizing.

Hetgeen ik ook als zeer prettig heb ervaren en extra waardevol vind dat ze op alle vlakken kon inspringen indien nodig, van hele praktische zaken als klussen, tot het wegbrengen van spullen naar het stort, tot het opzetten van een nieuw systeem in de organisatie voor de toekomst, dus iedere keer werd ook echt een deel van het werk afgesloten en verbeterd en kon er een nieuwe start ingezet worden.

Dit alles heeft een hele moeilijke periode voor me draaglijker gemaakt en ik zal er altijd dankbaar voor blijven.

Zeer aan te raden om hulp in te schakelen als je ervaart dat het alleen niet lukt.

Klik op één van de onderstaande foto’s om de diaserie te starten!