HUIS 1

Ervaring Hanneke en Rob

Een grote klus

Een groot en gedateerd ouderlijk huis – als je zo’n pand moet leegruimen en verkoop klaar moet maken is dat een enorme klus. Gelukkig konden we daarvoor de ondersteuning inschakelen van Diana van der Hoek van de Verkoopversneller.

Dankzij deze inzet is het hele proces op een goede en vlotte manier verlopen.Diana maakt heldere afspraken over de werkverdeling (wie doet wat) en kostenramingen.Ook de planning en de uitvoering houdt ze nauwgezet bij op k(l)eurige werklijsten.

Haar eerste werk was een verdeling te maken tussen wat wij wilden behouden en wat kon worden afgevoerd, eventueel verkocht of naar de kringloopwinkel gebracht. Vervolgens hebben we samen het huis grondig schoongemaakt, waarbij Diana regelde dat meteen ook de noodzakelijke herstelklusjes werden aangepakt. Voor een heel klein budget en m.n. een paar grote potten latex werden een paar kamers heel snel opgefrist.

Door middel van verkoopstyling en een fraaie fotoreportage wist Diana de sterke punten van het huis te benadrukken. Ze maakte daarbij gebruikt van heel veel bestaande meubels maar met de juiste accessoires wist ze een totaal andere en m.n. opgeruimde look te maken. Voor ons was het dus een spannend moment toen we de woning bij de makelaar aanmeldden. Meteen( binnen een week) waren er al een aantal belangstellenden, waaronder ook de uiteindelijke kopers.

Binnen een maand was de verkoop rond. Het heeft wel nog een aantal weken geduurd voordat we de sleutel konden overhandigen, omdat de kopers wat meer tijd nodig hadden om hun hypotheek te regelen.

Tenslotte moest het huis dan ook echt helemaal leeg en schoon voor de oplevering aan de nieuwe eigenaren. Nu dat allemaal achter de rug is, kunnen we terug kijken op een geslaagde samenwerking die in een heel plezierige sfeer verlopen is en waarbij de Verkoopversneller veel praktische zaken voor ons heeft opgelost waardoor de verkoop heel succesvol en snel is verlopen.

 FOTO’S / VOORBEELDEN VOOR EN NA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.