Aanvullende Diensten

Op deze pagina geven wij je ook nog een kort overzicht van allerlei  gezamenlijk aanvullende diensten  van de Verkoopsneller en de Opruimpraktijk waar je eventueel ook gebruik van kunt maken en die wij voor jou of samen met jou kunnen uitvoeren.

OPRUIMSERVICE:

Opruimen hoort vaak ook bij de voorbereiding van de verkoop en wordt vaak uitgesteld.  meer info

INBOEDELSERVICE en AFVOEREN overbodige spullen:

Vaak kom je ook allerlei spullen tegen die je niet meer mee wilt verhuizen  maar je wilt het niet allemaal laten afvoeren naar de stort. meer info

KLUSSENSERVICE:

Ook moeten er vaak toch nog wat achterstallige klusjes uitgevoerd worden om de koper niet direct af te schrikken met het feit dat er eerst nog behoorlijk geklust moet worden voordat men het huis kan bewonen. Wij kunnen heel veel doe-het-zelf klussen voor jou uitvoeren als je daar zelf geen tijd,  zin of aanleg voor hebt of samen met jou andere klus-bedrijven inschakelen en offertes aanvragen en vergelijken.

FOTOSERIE MAKEN VOOR OP HUIZENSITES zoals Funda, Makelaarsland,Jaap.nl, Marktplaats etc.:

Een goede professionele fotoserie is het eerste en belangrijkste visitekaartje van jouw huis. Daar wordt vaak te weinig aandacht aan besteed en het  maakt juist het verschil of de potentiële koper(s) wel of niet geïnteresseerd raken! Wij proberen in één keer alle foto’s te maken die je na bewerking en de juiste afmetingen aangeleverd krijgt zodat je ze zelf of jouw makelaar de foto’s op internet kunt zetten.

NU ACTIE € 97 voor  ONLINE -FOTO- ADVIES
voor nieuwe of aanvullende foto’s bij reeds bestaande fotoserie op verkoopsites voor een betere en optimale presentatie:

Je mailt mij jouw adresgegevens en de sites waar jouw huis op te koop staat en ik zal de foto’s kritisch door de ogen van potentiële kopers bekijken  en a.d.h.v. de foto’s advies geven over hoe er betere foto’s gemaakt kunnen worden en wat je eventueel aan de inrichting of aan de opstelling van b.v. de meubels kunt veranderen.

ADVIES welke AANVULLENDE INFORMATIE OF MEDIA  u nog bij de fotoserie kunt gebruiken:

Foto’s alleen kunnen vaak niet alle goede zaken van een huis laten zien zoals de ligging van de tuin, de omgeving, het dorp of stad waar uw huis staat, de winkelvoorzieningen, het culturele aanbod en eventueel speciale aanpassingen of zaken die het huis heel bijzonder maken of onderscheidt van andere huizen. Je kunt daarbij  een video-opname, google-maps, street-vieuws of tips om social-media inzetten.

HUUR VAN MEUBILAIR EN ACCESSOIRES: indien er met jouw eigen spullen geen goede presentatie is te maken of als jouw huis al leeg is omdat je al naar een ander huis verhuisd bent kunnen wij het huis tijdelijk voor jou (her)inrichten.

BEGELEIDING BIJ KEUZE EN INKOOP VAN MATERIALEN( het zgn. pre-shoppen): Het gaat hier m.n. om de inkoop van spullen(zoals kussens, bloemen en planten) die voor de finishing touch zorgen en om de juist sfeer te creëren en het plaatje helemaal af te maken. Wij kunnen dat ook voor jou uitvoeren als je daar zelf geen zin of tijd voor heeft.

FINISHING TOUCH voor de open dag/bezichtiging:

Mijn ervaring is dat m.n een open dag/bezichtiging voor veel verkopers een groot stressmoment is want dan stel je jouw huis letterlijk open voor publiek en je wilt jouw huis dan natuurlijk zo goed mogelijk laten zien. Ik loop dan vlak voor de bezichtiging het huis met je door en ruim nog even de laatste zaken op en zorg dat het huis er tip top verzorgd uitziet.

KOPERS  namens jou RONDLEIDEN door jouw huis als je geen makelaar hebt of als je dat zelf niet wilt doen:

Veel verkopers vinden het vervelend om zelf het contact en de rondleiding door hun huis met potentiële kopers te doen. Het gaat dan niet over een echt verkoopgesprek zoals de makelaars dat doen maar om kopers door uw huis rond te leiden en hun m.n. attent te maken op de bijzondere zaken van het huis.  De overige (prijstechnische) vragen worden door de makelaar of jou zelf met de eventueel potentiële  koper(s) besproken.

ADVIES EN BEGELEIDING BIJ AANKOOP OF HUUR NIEUW HUIS:

Ik kan samen met jou een eisenpakket samenstellen van jouw wensen waar jouw toekomstige huis aan moet voldoen en eventueel met jou samen vooraf alvast wat huizen via websites bekijken. Soms wordt je zo door b.v de sfeer een huis aangesproken dat je misschien even geen oog hebt voor een aantal hele essentiële zaken en dat je die vergeet te bekijken of na te vragen. Wij kunnen jou ook begeleiden bij een bezichtiging en zijn dan een paar extra ogen en oren.

VOORBEREIDING, ORGANISATIE EN BEGELEIDEN van de VERHUIZING :

Ook komt de onvermijdelijke verhuizing er een keer aan dat vraagt ook heel veel tijd en energie.Wij kunnen jou heel veel zaken uit handen nemen door samen met jou een goed overzicht te maken van welke spullen je wel en welke spullen je niet mee wilt verhuizen en wat er mee moet gebeuren. Wij kunnen b.v. ook offertes opvragen bij verhuisbedrijven en op de dag van de verhuizing de coördinatie overnemen en assisteren bij kleine verhuizingen.

ADVIES bij INRICHTEN  van het NIEUWE HUIS:

Vaak wilt je ook nog voordat je definitief jouw nieuwe huis wilt gaan bewonen een aantal aanpassingen doen zoals bv. een andere raam- en wandbekleding, vloerbedekking of zelfs een (kleine) verbouwing laten uitvoeren zoals bv. een nieuwe keuken of badkamer. Ook daarbij kunnen wij meedenken, adviseren en helpen om offertes aan te vragen en de klussen mede uit te voeren of te coördineren.

Heb je vragen over bovenstaande diensten vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.